Despre noi

Trăim după trei cuvinte: Seriozitate. Sănătate. Familie.

Dorim uniune pentru a lucra cu seriozitate şi onestitate astfel construind încredere şi oferind sănătate pentru cei dragi

Cum a început?

Cooperativa Produs în Prisăcani s-a format în 2021 sub forma de cooperativă de grad I, din dorinţa de a fi sustenabili în cadrul unui proiect de asociativitate. Aceasta a fost înfinţată de 5 membri ocupând plantaţii de arbuşti fructiferi în satul Prisăcani, la aproximativ 30km de oraşul Iaşi.


Ce facem?

Din acest sat liniştit, ei vând produsele lor atent selecţionate în mediul online, la poarta fabricii şi la evenimente de tip “zilele porţilor deschise”. În viitor ar vrea să vândă produsele sale în foodhub-uri şi magazine de producători locali.

Ce produse avem?

Printre produse se numără zmeură, mure, cătină, miere, lapte şi multe altele. Fiecare producător din cooperativă are gama sa de produse, iar împreună pot acoperi o mare parte din nevoile consumatorilor.


Ce probleme întâmpinăm?

Ca orice producător, aceştia înfruntă probleme de tip rozătoare, boli şi condiţii meteo nefavorabile, dar cu muncă onestă şi seriozitate, reuşesc să continue să aducă produse de calitate consumatorilor încrezători. În acelaşi timp cooperativa continuă să se dezvolte şi să lucreze pentru un viitor prosper.

banner parteneri proiect
logo CMSC

Fundatia Centrul de Mediere și Securitate Comunitara, în parteneriat cu STANCIU GEORGE CONSTANTIN I.I., BURUIANA CEZAR IONUT PFA, MANIA MIHAI PFA, MANEA D. STEFAN PFA, MANOILA VASILE PFA implementeaza proiectul „Sprijin pentru dezvoltarea coooperativei producatorilor din GAL Stefan cel Mare” depus în cadrul cererii de propuneri de proiecte Măsura 2.3/1A - Sprijin pentru înființarea și dezvoltarea de structuri asociative în teritoriul GAL Ștefan cel Mare și selectat pentru finanțare prin submăsura 19.2 ”Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală” din cadrul PNDR 2014-2020, Contractul de finanţare C1920164X110512407526 /21.07.2020